Pe langa servicii de calitate, ne straduim sa aducem clientilor nostri si oferte deosebite la preturi foarte atractive.
In acest sens, ne ajuta mult sa cunoastem opinia turistilor despre ofertele noastre. Daca sunt, sau nu sunt pe placul lor. Daca raportul calitate/pret este bun. Ce propuneri, ce sugestii, ce asteptari si ce dorinte au clientii fata de ofertele propuse de noi?
In cadrul Agentiei Adria Travel s-a luat urmatoarea decizie:
Incepand cu luna mai 2009 utilizatorii inregistrati pe ForumAdria.ro, vor putea beneficia de urmatoarele reduceri la achizitionarea
pachetelor turistice, in functie de valoarea "Reputation", dupa cum urmeaza:
- Reputation 0 - 1,5%
- Reputation 1 - 2,5%
- Reputation 2 - 3%
- Reputation 3 - 3,5%
- Reputation 4 - 4%
Aceste valori sunt cumulative, adica se adauga la eventualele alte reduceri obtinute.
Reducerile acestea pot suferi modificari.
Se tine cont de valoarea Reputation la momentul incheierii contractului.
Va sfatuiesc sa va creati cont si pe siteul:
http://www.adriatravel.ro
Aceste reduceri sunt valabile numai pentru ofertele speciale publicate in subforumul "Adria Travel".
Ma scuzati ca ma bag si eu

...dar care este subforumul Adria Travel si unde sunt ofertele, ca pe mine ma intereseaza dar nu vad unde?
Se pare ca browserul meu nu le afiseaza

Multumesc de raspuns...cand aveti voi timp... ca doar e minivacanta

Draga Nicoleta,
Quote:dar care este subforumul Adria Travel si unde sunt ofertele, ca pe mine ma intereseaza dar nu vad unde?
Subforum Adria Travel este chiar
acesta pe care scriem acum. In aceasta zona intentionam sa punem aceste oferte.
De fapt, ne-am gandit, ca daca tot apar niste oferte deosebite, cu preturi bune, de ce sa nu beneficieze printre primii de ele si cei ce sunt alaturi de noi pe acest forum?
In acest sens, o sa punem aici, cand apar,
oferte care sunt de interes si de sezon, dar care pot fi cumparate la preturi mult reduse.
Din nefericire, aceste oferte vor avea un numar limitat de locuri la aceste preturi, si vor putea fi achizitionate doar in anumite perioade. Toate aceste informatii vor fi afisate in cadrul fiecarei oferte de acest gen, si "primul venit, primul servit".
De asemenea,
asteptam si sugestii din partea voastra, cam ce v-ar interesa, si daca dispunem de asemenea oferte, cu mare placere le afisam aici. La multe o sa punem doar linkul catre oferta in sine de pe siteul
http://www.adriatravel.ro deoarece acolo este locul dedicat pentru oferte, si unde gasiti foarte mult informatii utile si interesante.
Mai fac precizarea, ca de regula, aceste reduceri foarte mari sunt la
pachete turistice, si nu la un produs individual.
Un pachet turistic cuprinde de regula, cel putin cazare si transport, dar in multe situatii, avem reduceri mari chiar si numai la cazare.

Aha, acum am inteles.
Am inteles si ce-i ala pachet turistic ca nu stiam. Pe mine ma interesa pt moment ceva cazare la Bran sau Cheia de mers cu copiii la vara, acum luna asta avem niste probleme de rezolvat in familie si nu putem merge nicaieri. De fapt, este vorba de o boala mai grava a fratelui meu si nu ne arde de nimic.
A propos, tu nu ai liber?:-))
Buna ziua,
Salut decizia Agentiei Adria Travel de acordare a unor reduceri la achizitionarea pachetelor turistice pentru membrii Forumadria

Am vizitat site-ul si nu am regasit la destinatii externe Luxembourgul

As fi interesata sa aflu daca exista astfel de oferte.
Va multumesc anticipat.
o decizie inteleapta... data viitoare cand merg in vacanta vin la Adria Travel, doar sa-mi creasca reputatia

Draga
Nico
Quote:De fapt, este vorba de o boala mai grava a fratelui meu si nu ne arde de nimic.
Sper ca fratele tau e bine deja.
Quote:A propos, tu nu ai liber?:-))
Oficial am...
Draga
Luxembourg
Quote:Am vizitat site-ul si nu am regasit la destinatii externe Luxembourgul
As fi interesata sa aflu daca exista astfel de oferte.
Este imposibil sa nu avem oferte tocmai pentru Luxembourg.

Te rog sa accesezi
acest link. Iar daca tot nu gasesti ce ti-ai dorit, atunci scrie te rog un mesaj la
office@adriatravel.ro, cu cateva date de calatorie, cum ar fi perioada si tipul hotelului unde ai vrea cazarea, si in cel mai scurt timp vei primi o oferta de la noi.
Ma informez de pe siteurile deturism existente pe net.Se apropie concediul si imi doresc o vacanta reusita.

Draga Claudia,
Cam pe unde ai dori sa mergi?
Adrian,
Multumesc pentru informatii

La "Hoteluri si vile" nu am insistat cu cercetarea

dorind sa comunic unor prieteni, carora le voi recomanda agentia Adria Travel

In alta ordine de idei, in acest weekend in Parcul Izvor s-a organizat a-III-a editie BT Fair-Targ de Turism Bucuresti si nu am gasit agentia AT la lista expozanti

Draga Luxembourg,
Quote:La "Hoteluri si vile" nu am insistat cu cercetarea dorind sa comunic unor prieteni, carora le voi recomanda agentia Adria Travel
Iti multumesc pentru recomandare. Ofertele de pe site sunt pur informative, iar in perioadele de varf, multe din hoteluri sunt deja ocupate, de aceea recomand tuturor sa trimita o cerere de oferta direct la
office@adriatravel.ro pentru oferte de vacante, iar strict pentru bilete de avion, pot sa trimita un email la
ticketing@adriatravel.ro sau sa viziteze siteul
http://www.flytickets.ro unde este un
motor de cautare si rezervare zboruri on-line pe toate destinatiile si toate companiile, iar preturile sunt reduse.
Fiecare poate sa-si faca singur rezervarea direct de acasa. Pe unele companii, tot pe acel site de rezervari bilete de avion on-line, pot sa faca chiar ceck-in-ul, si sa ia locul in avion, micsorandu-si astfel timpul de stat la coada in aeroport.
Mai mult, pe
http://www.flytickets.ro, in partea dreapta sus,
exista un chat de suport tehnic, astfel incat, daca aveti ceva intrebari legate de vreo rezervare puteti intra direct in legatura cu un agent de ticketing. Acest lucru se poate face insa doar in timpul programului de lucru al Agentiei. Se vede acolo cand cel putin un operator este online.
Daca va este mai la indemana, puteti trimite cereri de oferta si moderatorilor de pe site, ca este acelasi lucru
, ba mai mult, puteti avea chiar surprize placute la discounturi stiind ca sunteti de pe forumul nostru.
Quote:In alta ordine de idei, in acest weekend in Parcul Izvor s-a organizat a-III-a editie BT Fair-Targ de Turism Bucuresti si nu am gasit agentia AT la lista expozanti
Da, stim de acel targ, insa noi preferam sa participam la Targul de Turism al Romaniei de la Romexpo, de doua ori pe an, in primavara si in toamna. Deocamdata aceasta este strategia Agentiei noastre.
Draga Adrian,
Informatiile transmise vor fi utile prietenilor mei interesati si-ti multumesc pentru promptitudine

Iti doresc o duminica placuta

Draga Adrian,
Am cautat Marocul la "Vacante externe" si te rog, pentru ca nu am gasit, sa-mi oferi cateva informatii, o oferta pentru aceasta destinatie din Africa

Apelez la AT din loialitate

Multumesc anticipat!
Multumesc Cristina

va voi contacta cu siguranta in momentul in care voi sti exact perioada sejurului si grupul de prieteni

Draga Adrian,
Te rog sa-mi spui, e posibil sa nu fi cautat eu pe site-ul AT cu grija, daca exista oferta pentru India/ Triunghiul de Aur: Bucuresti, Delhi, Jaipur, Agra (cu vizitarea simbolului Indiei musulmane Taj Mahal), Goa si revenire Bucuresti.
Multumesc anticipat.