Forum Adria: impresii de calatorie - calatoreste cu stil!

Full Version: Comentarii si contestatii
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
In cazul in care aveti comentarii referitoare la vreun concurs sau regulament, ori doriti sa contestati o intrebare / raspuns / regula, va invit sa folositi acest topic.
Va multumesc tuturor celor care mi-ati apreciat istorisirea peripetiilor mele si mi-ati acordat votul dvs, plasandu-ma pe primul loc in preferintele voastre, transformandu-ma, gratie fiecaruia dintre voi intr-o castigatoare.
Sunt nerabdatoare sa descopar un oras despre care am citit doar!
O zi excelenta!Smile
Felicitari!
Asteptam sa ne povestesti cum este la Viena si impresiile tale despre acest oras.
O zi buna!Big Grin
VOLOLO Wrote:SUDAN

Acum dai si tu un rapsuns ca pana ieri trebuia sa dai.Si oricum si daca dadeai ieri raspunsul nu se punea ca trebuie sa dai un comentariu mai intai pe forum la oricare din subiecte si apoi sa dai un rapsuns pe la concurs.Deci citeste si tu regulamentul de la concurs.
mioara61 Wrote:SUDAN

De ce mai dai mesaje la intrebarea care o fost ieri ca raspunsul nu ti se mai pune.Nu ti se pune acest raspuns la punctaj daca nu ai dat raspunsul ieri cand sa dat intrebarea.Mai uitate si tu la intebare cand o fost.Dai mesaje doar degeaba.
Lasa-i pe altii sa dea raspuns cand vor, mai bine vezi de greselile tale gramaticale, ca m-au durut ochii atunci cand ti-am citit mesajul..........
Ma scuzati ca ma bag si eu, dar cum se procedeaza cu concursul ca eu nu am priceputwuu...si daca mai particip de caum incolo, mai sunt sanse de castig sau nu?
Multumesc de raspuns.
money_catcher Wrote:Lasa-i pe altii sa dea raspuns cand vor, mai bine vezi de greselile tale gramaticale, ca m-au durut ochii atunci cand ti-am citit mesajul..........

Tu crezi mai am timp sa verific ca eu si lucrez si merg la facultate.De la ora 10:00 pana 14:00 am ore la facultate aproape in fiecare in zi in afara de 2 zile in care am pana la 16:00 si la acele ore nu pot sa merg,iar la serviciu de la ora 15:00 pana 19:00 adica jumatate de norma lucrez.Nu am timp sa si verific ce scriu chiar daca scriu de pe laptop si il am tot timpul la mine.Tu ce faci toata ziua in afara de reprosurile si comentariile spuse catre altii.Ca eu am timp sa intru pe site-uri,forum-uri chat-uri etc.chiar daca lucrez si merg la facultate.Eu macar fac ceva,dar tu ce faci toata ziua in afara sa comentezi.
@nicopuscasu
Quote:Ma scuzati ca ma bag si eu, dar cum se procedeaza cu concursul ca eu nu am priceput...si daca mai particip de caum incolo, mai sunt sanse de castig sau nu?
Pentru concursul din luna Aprilie 09 se procedeaza conform regulilor scrise in primul mesaj de aici. Daca tot mai ai vreo nelamurire privind modul de functionare al acestui concurs, te rog sa intrebi.
Ca regula de baza, trebuie sa urmaresti doar ultima intrebare si sa vezi daca mai este inca activa, iar daca este, poti raspunde la ea.

Toti cei care participa la concurs au sanse de castig pana in ultima zi, si chiar daca nu castiga toti, cei care nu castiga, tot vor avea un avantaj ca au participat activ la acest concurs, anume pentru viitorul concurs, care va incepe la scurt timp dupa acesta.
Succes! thumb
[quote=Adrian]
@nicopuscasu
Multumesc foarte mult pt raspunsul dvs. O sa particip si eu cu toate ca la concursuri nu mai am noroc de ceva timpTongue...

O zi buna va doresc!
Cand o sa fie a 3 a intrebare ca o trecut deja ora 16:00 si inca nu a-ti dat-o ca imediat o sa am ceva de facut la serviciu si nu o sa mai am timp sa raspund la intrebare.
@alex19051988
Te rog sa citesti cu mai mare atentie prima pagina a concursului unde vei gasi informatii despre regulile de desfasurare. De exemplu aceasta:
De luni pana vineri inclusiv se vor putea pune maxim 3 intrebari pe zi, intre orele 10:00 si 16:00.
- expresia: se vor putea pune maxim 3 intrebari pe zi inseamna ca mai mult de 3 intrebari nu se vor putea pune, dar asta nu inseamna ca trebuie musai puse 3 intrebari. Pot fi puse doua, sau una, sau chiar niciuna.
- intre orele 10:00 si 16:00 - asta inseamna ca daca a trecut ora 16:00 nu se va mai putea pune nici o intrebare, chiar daca nu s-au pus 3 intrebari pana atunci.

Succes in continuare!

Obs. nu se vor anunta dinainte ora la care va fi pusa o intrebare, si nici numarul de intrebari - ideea era ca userii care intra aici, sa fie indragostiti de turism, sa discute aici despre turism, si in secundar sa participe la concurs si chiar sa castige. Smile
De Sarbatorile Sfinte ale Pastelui pentru ortodoxi zic nu a-ti putea sa nu puneti intrebari in zilele acelea adica de vineri pana luni sa nu mai fie concurs ca oamenii pleaca de vineri in minivacanta de Pasti sau la tara in familie si ajung luni seara acasa.Ca eu plec vinerea la ora 12:00 in vacanta si ajung luni in jurul orei 19:00 acasa si nu am cum sa reusesc sa raspund la intrebarile voastre.
O sa stabilim exact acele zile. Oricum intrebarile vor fi puse numai in zilele de lucru ale Agentiei Adria Travel, care de regula corespund cu sarbatorile legale. Dar vom anunta cu cateva zile inainte ce si cum... Smile
am dat si raspunsul corect, de ce nu se ia in considerare? prima data m-am grabit nu am citit bine intrebarea?
Unde scrie ca numai primul raspuns se pune?
acum vad ca ati modificat regulamentul
Foarte repede ati incheiat prima intrebare.Ca ieri prima intrebare ati pus la 10:45 si ati lasat timp pana la 12:56.Ca eu astazi am intrat pe forum la ora 11:00 si nu ati pus inca intrebarea.Macar daca ati las-o 2 ore pe intrebare ca astazi chiar putin timp ne-ati lasat.Nu am reusit sa rapsund la ea.
Atata mie ciuda sau ma enerveaza inca nu stiu la ce stare sunt pentru ca la prima intrebare a-ti lasat foarte putin timp,dar pentru a 3 a intrebare sau ultima pe zi de astazi inca tot merge sa raspunzi la intrebare.Ar trebui macar sa imi dati si mie punctul la prima intrebare ca oricum nu am dat raspunsul tarziu si inainte sa puneti intrebarea eu am dat un comentariu la ora 11:27 si pana la ora aceea nu a-ti pus inca intrebarea si nu se poate zice ca nu am fost pe forum dimineata.Puteti sa verificati comentariul meu care l-am dat la ora 11:27,iar la 11:29 dumneavoastra a-ti dat prima intrebare.Eu am dat comentariul la 11:27 si apoi am inchis laptopul ca aveam ceva treaba.
Si daca se poate, sa-mi dati si mie puncte pt toate zilele cand NU am concurat, dar am stat cu cei 2 copii ai mei ca nu avea cine.
Si pt zilele cand oi face de mancare si n-oi sta la calculator ca joaca fii-mea jocuri de copii de 3 ani, iar fii-miu de 1 an trage de mine sa-l iau in brate..
Si sa-mi dati si 2 puncte ca si cum eu as fi raspuns PRIMA, da?
Ei, na...nu se poate asa ceva.

G-L-U-M-A.
Ma scuzati, dar nu m-am putut abtine:-))
nicopuscasu Wrote:Si daca se poate, sa-mi dati si mie puncte pt toate zilele cand NU am concurat, dar am stat cu cei 2 copii ai mei ca nu avea cine.
Si pt zilele cand oi face de mancare si n-oi sta la calculator ca joaca fii-mea jocuri de copii de 3 ani, iar fii-miu de 1 an trage de mine sa-l iau in brate..
Si sa-mi dati si 2 puncte ca si cum eu as fi raspuns PRIMA, da?
Ei, na...nu se poate asa ceva.

G-L-U-M-A.
Ma scuzati, dar nu m-am putut abtine:-))

Dar eu eram pe internet la ora aceea ca am dat comentariu la ora 11:27,iar intrebarea s-o dat la 11:29.Azi vezi ca nu am facut scandal cu prima intrebare deoarece nu am intrat pe internet dimineata.Abia acuma am intrat pe internet.Dar ieri am intrat pe internet asta este problema mea ca dupa 2 minute sa dat intrebarea,dar eu imediat dupa ce am dat cometariul am iesit de pe internet si am inchis si laptopul.
Citez:
"azi nu am facut scandal cu prima intrebare deoarece nu am intrat pe net dimineata"
Si, trebuia sa faci?? Ca nu am inteles...

Pai cine te-a pus sa inchizi laptopul ieri? Trebuia sa-l lasi deschis daca voiai sa participi la concurs.
Sau sa-i propunem lui Alex sa ne anunte cand pune intrebarile?:-) Da...sa ne dea PM.
Ora si minutul. Si raspunsul, bineinteles:-))

O zi buna sa ai! Si vezi ce faci cu laptopul ala!
Ai noroc ca nu ai copii sa-ti dea restart de 15 ori/zi sau sa ti-l scoata din priza tocmai cand vrei sa postezi ceva. Pfiuuuu....hai ca-ti dau PC-ul meu si-mi dai laptopul...asa il ascund mai usor:-)

PS: nu te supara, incerc sa mai "destind" atmosfera, si asa mai toti se inghesuie numai la concurs...
Lam inchis ca o venit profesorul la ora si daca nu inchideam laptopul oricum nu stateam pe internet ca ne-a predat 2 ore in continuu la facultatea adica 1 ora si jumatate ca o intarziat 30 de minute.
Dar ce facultate faci?
Universitatea Aurel Vlaicu din Arad,Facultatea de Stiinte Exacte
Atata vreau sa stiu daca o sa mai fie ce intrebari astazi ca la ora 15:45 am ceva de facut la servici.
Draga Alex,
Imi pare rau ca nu ai castigat acel punct, desi nu vad un capat de tara in asta. Important este sa-ti placa participarea la concurs si activarea pe acest forum de turism.
Iata, Nicoleta a inteles si ti-a explicat bine. Concursurile se desfasoara dupa niste reguli, si nu se poat face exceptii. Altfel, daca vom crea precedente, toata lumea va dori sa aibe puncte, gasind diverse motive, unele chiar mai grave decat cele pe care le-ai expus tu.
Succes tuturor in continuare!
OK am inteles.Scuze pentru neplacerile provocate.
Incepand cu data de 22 aprilie 2009, ne propunem sa lansam un concurs mai deosebit (prin felul regulamentului), pentru turistii mai deosebiti Smile
Dar pentru ca acest concurs, sa aibe eficienta maxima, m-am gandit sa va cer si sfatul vostru.
Prin urmare, concursul va consta in 10 intrebari, de dificultate ceva mai ridicata, iar aceste intrebari vor fi puse in anumite zile si la anumite ore, care vor fi anuntate dinainte, astfel incat, cei doritori sa participe la concurs, sa fie online atunci. Dificultatea intrebarii, va garanta oarecum, ca primul care va raspunde corect la intrebare, chiar stie despre ce este vorba, si nu doar ca este mai iute de mana Smile
Doar primul raspuns corect se va lua in considerare.
Propunem urmatoarele zile pentru concurs:
23,24,27,28,29,30 aprilie
4,5,6,7 mai

Ora 12:30 a fiecarei zile din cele specificate mai sus.

Suntem receptivi la parerile voastre privind zilele si ora de afisare a intrebarilor, insa ne rezervam totusi dreptul a lua noi hotararea finala. Smile

Alte detalii, precum felul intrebarilor si natura premiului, vor fi specificate in regulamentul concursului atunci cand va incepe.
Stimati admin,
eu cred ca este o idee f buna, sper ca si celorlalti parteneri de aici sunt de acord.

Personal, eu sunt de acord cu zilele, dar si cu ora. Sper ca 12.30 ora Romaniei, nu cea afisata pe site( care ma induce tot timpul in eroare:-))
Succes tuturor!
Nico.
12.30 ora Romaniei, evident Smile

Zilele sunt:
23,24,27,28,29,30 aprilie
4,5,6,7 mai
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Reference URL's