28-May-2009, 12:10 PM
Pages: 1 2
03-Jun-2009, 10:38 PM
Nu este nici sugestie si nici contestatie/reclamatie, este o intrebare:
ati mentionat faptul ca daca devine strans concursul, concurentii isi vor pune intre ei intrebari pt departajare.
Cate asemenea intrebari se pun pe zi? Dupa aprobarea moderatorilor, care este timpul de raspuns?
Se pare ca va fi greu concursul, caci daca ne punem bete in roate reciproc.....va fi greu sa ne departajam, pt ca fiecare va pune intrebari cat mai grele si mai "sofisticate".
Multumesc, Nicol.
ati mentionat faptul ca daca devine strans concursul, concurentii isi vor pune intre ei intrebari pt departajare.
Cate asemenea intrebari se pun pe zi? Dupa aprobarea moderatorilor, care este timpul de raspuns?
Se pare ca va fi greu concursul, caci daca ne punem bete in roate reciproc.....va fi greu sa ne departajam, pt ca fiecare va pune intrebari cat mai grele si mai "sofisticate".
Multumesc, Nicol.
04-Jun-2009, 10:19 AM
Daca s-ar putea as dori mai multe lamuriri pentru probele:
- cel mai informat turist:
Sper ca numarul de intrebari puse de moderatori sa fie acelasi pentru fiecare concurent. As prefera sa se anunte numarul lor (pe saptamana ori pe luna ori pe perioada concursului)
Banuiesc ca intrebarile puse de concurenti sa fie numai intre cei de pe primele locuri, spre sfarsitul concursului si in numar egal de fiecare.
- cea mai instructiva poveste din vacanta,- cea mai interesanta galerie foto personala de pe acest forum, - fotografia lunii, - mesajul saptamanii:
Nu se specifica (cu exceptia albumului care va fi unul) cate povesti de vacanta, fotografii sau mesaje poate pune un concurent pentru o perioada de votare (luna pentru fotografii sau saptamana pentru mesaje). Deasemenea daca se va preciza perioada de votare se va deduce pana cand trebuie postate povestile, fotografiile sau mesajele.
Formatul si dimensiunea fotografiilor nu conteaza?
- cel mai informat turist:
Sper ca numarul de intrebari puse de moderatori sa fie acelasi pentru fiecare concurent. As prefera sa se anunte numarul lor (pe saptamana ori pe luna ori pe perioada concursului)
Banuiesc ca intrebarile puse de concurenti sa fie numai intre cei de pe primele locuri, spre sfarsitul concursului si in numar egal de fiecare.
- cea mai instructiva poveste din vacanta,- cea mai interesanta galerie foto personala de pe acest forum, - fotografia lunii, - mesajul saptamanii:
Nu se specifica (cu exceptia albumului care va fi unul) cate povesti de vacanta, fotografii sau mesaje poate pune un concurent pentru o perioada de votare (luna pentru fotografii sau saptamana pentru mesaje). Deasemenea daca se va preciza perioada de votare se va deduce pana cand trebuie postate povestile, fotografiile sau mesajele.
Formatul si dimensiunea fotografiilor nu conteaza?
04-Jun-2009, 09:41 PM
Draga Nicol
Oricum, nu se va admite ca un concurent sa puna mai mult de 3 intrebari altui concurent, si la un interval mai mic de 48 ore.
Moderatorii vor arbitra cat mai obiectiv posibil, astfel incat intrebarile sa nu fie foarte grele, sau cu ambiguitati, sau "sofisticate". Aceste intrebari nu vor fi validate.
O intrebare pusa de un concurent catre alt concurent, pe topicul acelui concurent, va fi valabila din momentul in care este validata de un moderator, altfel nu. Voi aduce precizarile cuvenite in regulament.
Draga Valdi
Nu se va anunta numarul lor.

Quote:ati mentionat faptul ca daca devine strans concursul, concurentii isi vor pune intre ei intrebari pt departajare.Aici regulamentul va mai fi modificat.
Oricum, nu se va admite ca un concurent sa puna mai mult de 3 intrebari altui concurent, si la un interval mai mic de 48 ore.
Quote:Se pare ca va fi greu concursul, caci daca ne punem bete in roate reciproc.....va fi greu sa ne departajam, pt ca fiecare va pune intrebari cat mai grele si mai "sofisticate".Nu este chiar asa, intrebarile pot sa-ti aduca puncte bune daca raspunzi corect la ele.
Moderatorii vor arbitra cat mai obiectiv posibil, astfel incat intrebarile sa nu fie foarte grele, sau cu ambiguitati, sau "sofisticate". Aceste intrebari nu vor fi validate.
O intrebare pusa de un concurent catre alt concurent, pe topicul acelui concurent, va fi valabila din momentul in care este validata de un moderator, altfel nu. Voi aduce precizarile cuvenite in regulament.
Draga Valdi
Quote:- cel mai informat turist:Da, se va tine o evidenta a intrebarilor puse de moderatori, astfel incat toti concurentii sa primeasca acelasi numar de intrebari, desi intrebarile nu vor fi puse in aceeasi zi pentru toti concurentii, si pe toata perioada desfasurarii concursului.
Nu se va anunta numarul lor.
Quote:Banuiesc ca intrebarile puse de concurenti sa fie numai intre cei de pe primele locuri, spre sfarsitul concursului si in numar egal de fiecare.Aceasta nu este o regula valabila. Dupa ultimele modificari din regulament, vei intelege si de ce.

Quote:- cea mai instructiva poveste din vacanta,- cea mai interesanta galerie foto personala de pe acest forum, - fotografia lunii, - mesajul saptamanii:Poate sa puna oricate doreste. Va fi votata doar una dintre ele. Nu vad de ce am pune restrictii aici.
Nu se specifica (cu exceptia albumului care va fi unul) cate povesti de vacanta, fotografii sau mesaje poate pune un concurent pentru o perioada de votare (luna pentru fotografii sau saptamana pentru mesaje).
Quote:Deasemenea daca se va preciza perioada de votare se va deduce pana cand trebuie postate povestile, fotografiile sau mesajele.Aici asa este, va trebui sa ne organizam bine. Nu va fi simplu, dar daca am inceput, trebuie sa si terminam ...

Quote:Formatul si dimensiunea fotografiilor nu conteaza?Forumul suporta mai multe formate grafice. Eu as recomanda jpg. Dimensiunea fisierului sa nu depaseasca 500k.
17-Jun-2009, 11:28 AM
Dragi Admin & Moderatori AT,
Initial am vrut sa postez la "Diverse" pentru ca acest mesaj ar fi de fapt o idee gen "Fotografia lunii", "Mesajul saptamanii", dar fara legatura cu concursuri si daca sunteti de acord propun "Userul fidel"/2009 (desi nu user e potrivit, dar n-am gasit acum altceva, nu stiu "forumist" nu suna bine:blush
si ma refer la desemnarea unui singur user, care sa indeplineasca cateva conditii: sa fie inscris pe forum de la inceput (aprilie 2009), sa se fi remarcat prin continutul, consistenta mesajelor si nu nr.lor (ceva de genul celor precizate pentru "reputatie"), sa fie activ nu neaparat zilnic (ex.Compy) etc.
Vi se pare o idee buna de pus in practica?
Initial am vrut sa postez la "Diverse" pentru ca acest mesaj ar fi de fapt o idee gen "Fotografia lunii", "Mesajul saptamanii", dar fara legatura cu concursuri si daca sunteti de acord propun "Userul fidel"/2009 (desi nu user e potrivit, dar n-am gasit acum altceva, nu stiu "forumist" nu suna bine:blush
si ma refer la desemnarea unui singur user, care sa indeplineasca cateva conditii: sa fie inscris pe forum de la inceput (aprilie 2009), sa se fi remarcat prin continutul, consistenta mesajelor si nu nr.lor (ceva de genul celor precizate pentru "reputatie"), sa fie activ nu neaparat zilnic (ex.Compy) etc.Vi se pare o idee buna de pus in practica?
17-Jun-2009, 12:10 PM
Draga Luxembourg,
Ideea ta este interesanta. Ne mai gandim la ea. Totusi anul acesta nu va putea fi pusa in practica, poate incepand cu anul viitor.
Dar, vom incerca sa nu "despartim apele" chiar asa radical, spunand "userul fidel". Ma gandesc ca sunt mai multi useri fideli, si daca noi il aratam doar pe unul ca fiind fidel, ceilalti vor crede ca ii consideram infideli.
Nu prea se cade... Dar, plecand de la ideea ta, putem nascoci alte chestiuni interesante si surprinzatoare pentru participantii acestui forum. 
Eu incerc sa evit pe cat posibil, sa pun ca si criteriu de departajare pentru ceva, vechimea pe acest forum. Desigur vechimea pe forum, poate creea unele avantaje, dar... poate cineva care a venit ieri la noi, este sincer interesat sa participe aici, dar nu a auzit de forumul nostru pana acum. Sa nu facem din asta un mare caz. Personal sunt pentru o activitate constanta si de calitate pe acest forum, care sa actioneze in sensul dezvoltarii bune a micii noastre comunitati virtuale, si vom cauta solutii ca toti cei care indeplinesc acest doua, trei conditii sa fie multumiti intr-un fel sau altul, nu numai participand la concursuri si iesind acolo castigatori.
Ne rezervam dreptul ca sa rasplatim oricand orice lucru care ni se pare interesant si util pentru calatori, si aceasta plecand fie si numai de la un singur mesaj al unui user.
Ideea ta este interesanta. Ne mai gandim la ea. Totusi anul acesta nu va putea fi pusa in practica, poate incepand cu anul viitor.
Dar, vom incerca sa nu "despartim apele" chiar asa radical, spunand "userul fidel". Ma gandesc ca sunt mai multi useri fideli, si daca noi il aratam doar pe unul ca fiind fidel, ceilalti vor crede ca ii consideram infideli.
Nu prea se cade... Dar, plecand de la ideea ta, putem nascoci alte chestiuni interesante si surprinzatoare pentru participantii acestui forum. Eu incerc sa evit pe cat posibil, sa pun ca si criteriu de departajare pentru ceva, vechimea pe acest forum. Desigur vechimea pe forum, poate creea unele avantaje, dar... poate cineva care a venit ieri la noi, este sincer interesat sa participe aici, dar nu a auzit de forumul nostru pana acum. Sa nu facem din asta un mare caz. Personal sunt pentru o activitate constanta si de calitate pe acest forum, care sa actioneze in sensul dezvoltarii bune a micii noastre comunitati virtuale, si vom cauta solutii ca toti cei care indeplinesc acest doua, trei conditii sa fie multumiti intr-un fel sau altul, nu numai participand la concursuri si iesind acolo castigatori.
Ne rezervam dreptul ca sa rasplatim oricand orice lucru care ni se pare interesant si util pentru calatori, si aceasta plecand fie si numai de la un singur mesaj al unui user.

26-Jun-2009, 11:04 PM
Eu propun ca cel care primeste un vot din partea cuiva sa aibe la randul sau cel putin un vot in favoarea altcuiva de pe forum, pt ca sunt unii care voteaza si altii care doar participa si nu voteaza pe nimeni, astfel ca cei din urma( participanti dar care nu voteaza) au un avantaj.
Ce ziceti, am dreptate ori ba?
Ce ziceti, am dreptate ori ba?
27-Jun-2009, 11:00 AM
Draga Nicol,
Moral si corect ai dreptate.
Problema in practica este ca nu se poate impune cuiva sa voteze ceva. Ideea de vot presupune dorinta intima a fiecarui user de a vota un mesaj, sau o fotografie etc. Adica implica emotia sau placerea personala a omului. Nu cred ca se poate impune cuiva ca sa-i placa musai ceva, adica sa voteze. Iar daca il obligi sa voteze ceva, chiar daca nu-i place, atunci nu am rezolvat nimic. Nu asta era ideea.
Dar moral si corect ar fi ca fiecare concurent, daca doreste sa se implice cat de cat, e bine sa voteze si el la randul lui.
In acest caz, putem apela doar la bunavointa concurentilor. Nu putem insa sa-i obligam sa si voteze.
Moral si corect ai dreptate.
Dar moral si corect ar fi ca fiecare concurent, daca doreste sa se implice cat de cat, e bine sa voteze si el la randul lui.
In acest caz, putem apela doar la bunavointa concurentilor. Nu putem insa sa-i obligam sa si voteze.
13-Jul-2009, 08:47 AM
Draga Adrian,
Conform mesajului anterior postat de tine (Post: #23), reiese/daca am inteles eu corect/ ca in sapt.06-12 iulie ar trebui sa acumulez 2 pct./ 2 voturi ptr.2 mesaje diferite, acordate cronologic de Lali si Compy
Am adus in discutie acest lucru NU pentru punctaj, m-am pronuntat ca particip doar de dragul competitiei
Conform mesajului anterior postat de tine (Post: #23), reiese/daca am inteles eu corect/ ca in sapt.06-12 iulie ar trebui sa acumulez 2 pct./ 2 voturi ptr.2 mesaje diferite, acordate cronologic de Lali si Compy

Am adus in discutie acest lucru NU pentru punctaj, m-am pronuntat ca particip doar de dragul competitiei

13-Jul-2009, 10:44 AM
Draga Adrian,
Mesajul de mai sus NU ESTE o contestatie, am vazut ca a fost trecut ulterior |split| "Mesajul saptamanii" si inteleg ca daca evaluarea este /1 pct./ unul dintre cele 2 voturi (exprimate de Lali si Compy) nu s-a considerat valid
Totul e ok
Mesajul de mai sus NU ESTE o contestatie, am vazut ca a fost trecut ulterior |split| "Mesajul saptamanii" si inteleg ca daca evaluarea este /1 pct./ unul dintre cele 2 voturi (exprimate de Lali si Compy) nu s-a considerat valid

Totul e ok

13-Jul-2009, 10:52 AM
Draga Luxembourg,
Nu am cum nega faptul ca pot gresi la numaratoarea voturilor. De aceea exista acest topic de Contestatii ca sa lamurim problemele si sa corectam eventualele greseli.
In cazul sesizat de tine, eu nu am vazut decat votul lui Compy pentru mesajul tau.
In cazul lui Lali, eu am vazut ca a scris doar doua mesaje, insa fara legatura directa cu votul in sine.
Singura chestiune mai apropiata de votare ar fi urmatoarea afirmatie a ei, o citez:
Daca gresesc, sau mi-a scapat vreun mesaj in care a votat efectiv, te rog sa-mi spui caci nu doresc ca lucrurile sa ramana nelamurite sau incorect facute.
Nu am cum nega faptul ca pot gresi la numaratoarea voturilor. De aceea exista acest topic de Contestatii ca sa lamurim problemele si sa corectam eventualele greseli.
In cazul sesizat de tine, eu nu am vazut decat votul lui Compy pentru mesajul tau.
In cazul lui Lali, eu am vazut ca a scris doar doua mesaje, insa fara legatura directa cu votul in sine.
Singura chestiune mai apropiata de votare ar fi urmatoarea afirmatie a ei, o citez:
Quote:eu as vota mesajul asta pt ca mi-a placut sinceritatea lui luxembourg...si sper sa pot vota saptamana astain care face referire intr-adevar la tine si la un mesaj de-al tau, dar la care anume eu nu am inteles, si promite ca o sa-l voteze saptamana care tocmai a trecut. Din pacate nu s-a tinut de promisiune si nu a votat nimic, manisfestandu-si doar dorinta de a vota un mesaj de-al tau.
Daca gresesc, sau mi-a scapat vreun mesaj in care a votat efectiv, te rog sa-mi spui caci nu doresc ca lucrurile sa ramana nelamurite sau incorect facute.
13-Jul-2009, 11:05 AM
Draga Adrian,
Pentru mine un punct in plus sau in minus NU conteaza
dar vorbind strict de votul lui Lali din sapt.06-12 iulie, ea facea trimitere la Post: #12 (Gura Portitei "paradisul" dintre Delta Dunarii si Marea Neagra)
Daca fac analiza sintactica si morfologica pe textul lui Lali, cand spune "sper" se referea la faptul ca desi ma mai votase si altadata cand depasise termenul regulamentar impus, acum prin votul acordat inca din mijlocul saptamanii isi manifesta nu numai dorinta, ci siguranta prin data postarii! Exprimarea ei este "usor" poetizata
Si in incheiere subliniez - punctele pentru mine NU SUNT atat de importante ci VOI toti, cu care ma intalnesc virtual cu bucurie in fiecare zi
Pentru mine un punct in plus sau in minus NU conteaza
dar vorbind strict de votul lui Lali din sapt.06-12 iulie, ea facea trimitere la Post: #12 (Gura Portitei "paradisul" dintre Delta Dunarii si Marea Neagra)
Daca fac analiza sintactica si morfologica pe textul lui Lali, cand spune "sper" se referea la faptul ca desi ma mai votase si altadata cand depasise termenul regulamentar impus, acum prin votul acordat inca din mijlocul saptamanii isi manifesta nu numai dorinta, ci siguranta prin data postarii! Exprimarea ei este "usor" poetizata

Si in incheiere subliniez - punctele pentru mine NU SUNT atat de importante ci VOI toti, cu care ma intalnesc virtual cu bucurie in fiecare zi

13-Jul-2009, 12:47 PM
Draga Luxembourg,
Imi pare rau dar am nevoie de mai multe indicii...
De aceea am si punctat in primul mesaj de regulament din acel topic:
Votul va trebuie sa cuprinda urmatoarele informatii:
- concurentul al carui mesaj este votat
- likul catre acel mesaj. Nu este nevoie sa postati din nou mesajul aici.
E absoluta nevoie sa apara linkul mesajului votat, caci altfel nu se poate face nici un clasament. Sper ca esti de acord cu mine.
Prin urmare, ca sa nu mai existe astfel de situatii, voturile care nu indica precis si exact mesajul votat prin link-ul acelui mesaj, nu vor fi luate in considerare din start.
In plus, o rog pe Lali sa lamureasca problema cu mesajul ei. Adica a votat sau nu vreun mesaj al lui Luxembourg, si daca da, pe care? Acest lucru va fi pur informativ, si nu va avea efect de punctaj, in afara cazului in care nu se va dovedi ca mesajul votat de Lali indica exact mesajul lui Luxembourg.
Eu din analiza sintactica si morfologica pe textul lui Lali
, asa cum ai spus tu:
Nu se vor admite, de acum, nici trimiteri la voturile altor useri, adica daca userul x voteaza regulamentar un anumit mesaj, indicand userul si linkul mesajului votat, userul Y voteaza ceva de genul:" Si eu votez la fel ca X". Votul userului Y nu va fi luat in considerare. Astfel de "votari", in functie de exprimare, pot fi foarte ambigui, si pot da nastere la interpretari, lucru pe care dorim sa-l evitam.
Cel mai bine este sa fim corecti si rigurosi si sa indicam fiecare in votul nostru atat linkul catre mesajul votat, cat si userul care l-a scris, ca si conditie minima de validare a votului.
, dar cand e vorba de concursuri si regulamente, noi ca si gazde si organizatori trebuie sa fim cat mai exacti posibil. Ca sunt situatii in care nu reusim intotdeauna, se poate, insa trebuie sa ne straduim sa evitam cat putem erorile de punctare. De aceea dorim sa tratam cu atentie fiecare problema ridicata.
Quote:Pentru mine un punct in plus sau in minus NU conteazaNu asa se pune problema. Este vorba de a arata un rezultat corect, sau cat mai corect cu putinta.
Quote:dar vorbind strict de votul lui Lali din sapt.06-12 iulie, ea facea trimitere la Post: #12 (Gura Portitei "paradisul" dintre Delta Dunarii si Marea Neagra)Am intors pe toate fetele problema, dar eu nu m-am prins ca ar fi vorba de mesajul indicat de tine. Nu zic ca nu la acest mesaj se referea Lali in realitate, dar eu inca nu vad legatura dintre mesajul lui Lali si mesajul indicat de tine.
Imi pare rau dar am nevoie de mai multe indicii...De aceea am si punctat in primul mesaj de regulament din acel topic:
Votul va trebuie sa cuprinda urmatoarele informatii:
- concurentul al carui mesaj este votat
- likul catre acel mesaj. Nu este nevoie sa postati din nou mesajul aici.
E absoluta nevoie sa apara linkul mesajului votat, caci altfel nu se poate face nici un clasament. Sper ca esti de acord cu mine.
Quote:Daca fac analiza sintactica si morfologica pe textul lui Lali, cand spune "sper" se referea la faptul ca desi ma mai votase si altadata cand depasise termenul regulamentar impus, acum prin votul acordat inca din mijlocul saptamanii isi manifesta nu numai dorinta, ci siguranta prin data postarii! Exprimarea ei este "usor" poetizataNu te contrac, draga mea Luxembourg. Este posibil ca Lali chiar sa se fi gandit la mesajul indicat de tine, insa crede-ma ca eu nu am cum sa-mi dau seama de acest lucru, iar daca voi puncta acel mesaj pe baza unei presupuneri, si a unui vot neregulamentar (deoarece nu a fost indicat link-ul, sau macar un mod de a identifica exact si fara dubiu mesajul votat), rezultatul concursului va fi viciat si contestat de toata lumea.
Prin urmare, ca sa nu mai existe astfel de situatii, voturile care nu indica precis si exact mesajul votat prin link-ul acelui mesaj, nu vor fi luate in considerare din start.
In plus, o rog pe Lali sa lamureasca problema cu mesajul ei. Adica a votat sau nu vreun mesaj al lui Luxembourg, si daca da, pe care? Acest lucru va fi pur informativ, si nu va avea efect de punctaj, in afara cazului in care nu se va dovedi ca mesajul votat de Lali indica exact mesajul lui Luxembourg.
Eu din analiza sintactica si morfologica pe textul lui Lali
, asa cum ai spus tu:Quote:eu as vota mesajul asta pt ca mi-a placut sinceritatea lui luxembourg...si sper sa pot vota saptamana astaam gasit cel putin doua indicii ca Lali nici macar nu a votat ceva, anume expresiile:"as vota mesajul" si "sper sa pot vota", indica doar dorinta si intentia viitoare de a vota mesajul lui Luxembourg, desi e si un lucru ciudat, anume ca zice:"mesajul acesta". Care mesaj?
Nu se vor admite, de acum, nici trimiteri la voturile altor useri, adica daca userul x voteaza regulamentar un anumit mesaj, indicand userul si linkul mesajului votat, userul Y voteaza ceva de genul:" Si eu votez la fel ca X". Votul userului Y nu va fi luat in considerare. Astfel de "votari", in functie de exprimare, pot fi foarte ambigui, si pot da nastere la interpretari, lucru pe care dorim sa-l evitam.
Cel mai bine este sa fim corecti si rigurosi si sa indicam fiecare in votul nostru atat linkul catre mesajul votat, cat si userul care l-a scris, ca si conditie minima de validare a votului.
Quote:Si in incheiere subliniez - punctele pentru mine NU SUNT atat de importante ci VOI toti, cu care ma intalnesc virtual cu bucurie in fiecare ziStiu foarte bine acest lucru. Este evident ca nu punctele sunt motivul pentru care tu esti alaturi de noi. La urma urmei sunt convins ca poti obtine cate puncte vrei, mai ales ca ai si pregatire in domeniu
13-Jul-2009, 12:49 PM
Draga Adrian,
Cele 3 puncte acumulate pana in prezent la "Premiul Forumadria" pentru mine conteaza, daca pot sa ma exprim intr-un oarecare fel, "sentimental", adica mesajele mele sunt citite si plac membrilor forumului
, iar in ceea ce priveste concursul propriu-zis, daca - sa presupunem prin reducere la absurd (ca in geometrie) - voi fi fericita castigatoare "Revelion 2010"/Bran, pentru simplu motiv ca in dec.2009-05 ian.2010 voi fi in Thailanda, premiul il voi ceda urmatorului clasat
O saptamana spectaculoasa si prospera tuturor
Cele 3 puncte acumulate pana in prezent la "Premiul Forumadria" pentru mine conteaza, daca pot sa ma exprim intr-un oarecare fel, "sentimental", adica mesajele mele sunt citite si plac membrilor forumului
, iar in ceea ce priveste concursul propriu-zis, daca - sa presupunem prin reducere la absurd (ca in geometrie) - voi fi fericita castigatoare "Revelion 2010"/Bran, pentru simplu motiv ca in dec.2009-05 ian.2010 voi fi in Thailanda, premiul il voi ceda urmatorului clasat
O saptamana spectaculoasa si prospera tuturor

13-Jul-2009, 09:38 PM
buna.imi cer scuze ca am creat probleme in legatura cu votul meu. eu tot nu am inteles cum pot sa iau linkul exact al mesajului dintr o anumita pagina. eu am votat un mesaj al lui luxembourg si chiar l am postat acolo pentru a nu gresii.nu stiu cate pct se acorda si pt acel vot dar o sa caut linkul sa il pun in a o data.
13-Jul-2009, 09:48 PM
Buna.
imi cer scuze ca am creat atata confuzie in legatura cu votul meu. o sa incerc sa lamuresc situatia ca sa nu fie probleme.
cu ceva timp in urma am incercat sa votez un mesaj al lui luxembourg dar din pacate a fost prea tarziu. asa ca saptamana trecut nu stiam sigur daca m am incadrat asa ca am spus mai mult comic daca acumppt vota.
nu am stiut cum sa iau linkul exact asa ca am copiat mesajul si apoi te am intrebat daca e ok sa il votez pt sapt aia.
sper ca e clar ce mesaj am vrut sa votez si ca probabil luxembourg merita 2 pct.
Acesta este mesajul pe care am vrut sa il votez pentru acea saptamana.
"Compy, draga mea nu stiu care este perceptia despre mine, dar si eu la baza am tot o structura tehnica la fel ca tine - sunt inginer, dar nu contructor, ci chimist/dar in prezent profesez intr-un domeniu fermecator/...totul e chimie de fapt si intre noi oamenii tot chimie ...si pentru ca ne marturisim pasiunile: ador sa cant si sa dansez, in gimnaziu am facut balet, iubesc arta in general, frumosul si revenind in "paradis" astept cu bucurie mesajele tale "
daca mai sunt probleme vb maine dimineata.
imi cer scuze ca am creat atata confuzie in legatura cu votul meu. o sa incerc sa lamuresc situatia ca sa nu fie probleme.
cu ceva timp in urma am incercat sa votez un mesaj al lui luxembourg dar din pacate a fost prea tarziu. asa ca saptamana trecut nu stiam sigur daca m am incadrat asa ca am spus mai mult comic daca acumppt vota.
nu am stiut cum sa iau linkul exact asa ca am copiat mesajul si apoi te am intrebat daca e ok sa il votez pt sapt aia.
sper ca e clar ce mesaj am vrut sa votez si ca probabil luxembourg merita 2 pct.
Acesta este mesajul pe care am vrut sa il votez pentru acea saptamana.
"Compy, draga mea nu stiu care este perceptia despre mine, dar si eu la baza am tot o structura tehnica la fel ca tine - sunt inginer, dar nu contructor, ci chimist/dar in prezent profesez intr-un domeniu fermecator/...totul e chimie de fapt si intre noi oamenii tot chimie ...si pentru ca ne marturisim pasiunile: ador sa cant si sa dansez, in gimnaziu am facut balet, iubesc arta in general, frumosul si revenind in "paradis" astept cu bucurie mesajele tale "
daca mai sunt probleme vb maine dimineata.
13-Jul-2009, 09:52 PM
imi cer scuze si fata de ceilalti dar chiar mi au placut mesajele lui luxembourg si de aceea le am votat. nu este nici un complot. probabil voi vota si meseajele celorlalti daca vor scrie mai mult
14-Jul-2009, 12:09 AM
Pana la urma am lamurit "misterul"...
In mesajul lui Lali, pe care il citez:
neavand de unde sa stiu ca de fapt cita un mesaj de-al lui Luxembourg.
In acest caz, Luxembourg primeste punctul respectiv.
Am totusi rugamintea sa dati linkul mesajului votat, e simplu de realizat acest lucru; iar in cazul in care citati mesajul altcuiva, sa-l puneti in quote sau macar intre ghilimele.
In mesajul lui Lali, pe care il citez:
Quote:RE: Mesajul saptamaniiLali a copiat la inceput de fapt mesajul lui Luxembourg, insa fara a da linkul, fara a-l pune in quote, si fara a-l pune intre ghilimele macar, astfel incat, eu am crezut ca de fapt Lali vorbea cu Compy
Compy, draga mea nu stiu care este perceptia despre mine, dar si eu la baza am tot o structura tehnica la fel ca tine - sunt inginer, dar nu contructor, ci chimist/dar in prezent profesez intr-un domeniu fermecator/...totul e chimie de fapt si intre noi oamenii tot chimie ...si pentru ca ne marturisim pasiunile: ador sa cant si sa dansez, in gimnaziu am facut balet, iubesc arta in general, frumosul si revenind in "paradis" astept cu bucurie mesajele tale
eu as vota mesajul asta pt ca mi-a placut sinceritatea lui luxembourg...si sper sa pot vota saptamana asta
neavand de unde sa stiu ca de fapt cita un mesaj de-al lui Luxembourg.In acest caz, Luxembourg primeste punctul respectiv.
Am totusi rugamintea sa dati linkul mesajului votat, e simplu de realizat acest lucru; iar in cazul in care citati mesajul altcuiva, sa-l puneti in quote sau macar intre ghilimele.
28-Jul-2009, 02:50 PM
Eu propun ca postarile de albume foto/video sa fie notate cu mai mult de 2 puncte, pt ca se noteaza cu 1 punct un simplu mesaj, dar la un album foto "muncesti" macar 30 min pana pui pozele si textul.
Asa poate vor fi si alti concurenti motivati sa puna aceste albume, pt ca pana acum suntem putini care facem acest lucru.
Adrian, ce parere ai??
Asa poate vor fi si alti concurenti motivati sa puna aceste albume, pt ca pana acum suntem putini care facem acest lucru.
Adrian, ce parere ai??
28-Jul-2009, 03:08 PM
Initial si noi ne-am gandit sa dam 4-5 puncte, dar mai apoi ne-am oprit la doua. Unul din motive a fost ca fiind primul concurs de acest gen, am dorit sa excludem posibilitatea ca un user cu doar 3 poze votate de exemplu, sa castige inaintea altora care posteaza destule mesaje interesante si importante, chiar si poze, dar cu mai putin talent la fotografie.
Este clar ca va trebui marit punctajul pentru fotografii, insa ma gandesc ca e bine sa mai treaca macar o luna pana ne mai obisnuim cu concursul.
In orice caz, daca se va mari punctajul nu vom putea da puncte retroactiv, ci doar din momentul anuntarii.
Probabil o sa inceracm acest lucru pe la sfarsitul lui august, daca nu, chiar mai curand.
Este clar ca va trebui marit punctajul pentru fotografii, insa ma gandesc ca e bine sa mai treaca macar o luna pana ne mai obisnuim cu concursul.
In orice caz, daca se va mari punctajul nu vom putea da puncte retroactiv, ci doar din momentul anuntarii.Probabil o sa inceracm acest lucru pe la sfarsitul lui august, daca nu, chiar mai curand.
28-Jul-2009, 03:17 PM
Nici eu nu am talent la fotografie, ba chiar sunt antitalent, dupa cum se vede de altfel si in poze:-))
Dar mi se pare ciudat ca in marea majoritate a albumelor sa fie poze de la mine si nici macar sa nu fie apreciate de ceilalti colegi de forum.
De aceea zic, ca daca mariti punctajul poate apar si alti concurenti cu albume, poate acele albume vor fi apreciate, daca cele de pana acum nu au "impresionat" pe nimeni.
Cu exceptia TA care ai propus o fotografie luna trecuta si una votata de Ildi luna asta, din cate zeci de poze am postat, nu au avut nici un efect pana acum...deci, vorbesc in numele meu.
Dar mi se pare ciudat ca in marea majoritate a albumelor sa fie poze de la mine si nici macar sa nu fie apreciate de ceilalti colegi de forum.
De aceea zic, ca daca mariti punctajul poate apar si alti concurenti cu albume, poate acele albume vor fi apreciate, daca cele de pana acum nu au "impresionat" pe nimeni.
Cu exceptia TA care ai propus o fotografie luna trecuta si una votata de Ildi luna asta, din cate zeci de poze am postat, nu au avut nici un efect pana acum...deci, vorbesc in numele meu.
28-Jul-2009, 03:26 PM
Draga Nicol,
Asa cum am promis incepand cu luna august (nu stiu acum sa dau o data exacta dar voi incerca sa fie cat mai curand) o sa punctam cu cate 4 puncte din oficiu fiecare album.
O sa incercam sa impunem si un numar minim de 3-4 fotografii postate in album de exemplu, altfel o sa avem "albumul si poza" si iar nu am facut nimic.
In cazul tau, am vazut ca ai deja 5 albume, prin urmare ai acumulat deja 10 puncte din oficiu.
E adevarat ca nu apar deocamdata in contul tau, insa or sa apara pana la sfarsitul concursului, cu siguranta 
Asa cum am promis incepand cu luna august (nu stiu acum sa dau o data exacta dar voi incerca sa fie cat mai curand) o sa punctam cu cate 4 puncte din oficiu fiecare album.
O sa incercam sa impunem si un numar minim de 3-4 fotografii postate in album de exemplu, altfel o sa avem "albumul si poza" si iar nu am facut nimic.
In cazul tau, am vazut ca ai deja 5 albume, prin urmare ai acumulat deja 10 puncte din oficiu.
E adevarat ca nu apar deocamdata in contul tau, insa or sa apara pana la sfarsitul concursului, cu siguranta 
28-Jul-2009, 03:28 PM
Si in alta ordine de idei, voiam sa o votez ( pt ca in curand se termina luna) pe LOUXEMBOURG- userul lunii.
Nu stiu daca pana la urma s-a votat aceasta titulatura, dar cred ca ea merita sa o poarte.
Argumente sunt mai multe, va dati si voi seama: pt activitatea depusa pe acest forum, sporirea numarului de mesaje intr-un mod constructiv, etc.
Nu stiu daca pana la urma s-a votat aceasta titulatura, dar cred ca ea merita sa o poarte.
Argumente sunt mai multe, va dati si voi seama: pt activitatea depusa pe acest forum, sporirea numarului de mesaje intr-un mod constructiv, etc.
28-Jul-2009, 03:29 PM
Scuze, iar m-am grabit, voiam sa zic Luxembourg.
Mereu ma incurc in Moflild, Moflid...si in Lou/luxembourg, mea culpa.
Mereu ma incurc in Moflild, Moflid...si in Lou/luxembourg, mea culpa.
28-Jul-2009, 03:45 PM
Problema cu "userul lunii" stiu ca a mai fost propusa, insa cred ca e inoportun deocamdata. Nu zic sa nu discutam despre asta, insa rationamentul meu este urmatorul: "Userul lunii" va fi ales/votat mai mult pe afinitati personale decat exclusiv pe "merite personale". Acest lucru cu siguranta va deranja pe unii sau pe altii ceea ce va duce la dezbinari in randul nostru, al utilizatorilor acestui forum. Ideea este ca sa fim cat mai uniti si sa alegem/votam cat mai obiectiv si nu subiectiv.
Prin urmare, pentru "meritele personale" cum ar fi: activitate forum, mesaje, fotografii etc. avem deja urmatoarele modalitati de evidentiere si rasplatire:
- cresterea reputatiei care implica si reduceri substantiale la pachetele turistice achizitionate prin agentia Adria Travel, cat si participarea exclusiva la anumite concursului, si avem in plan si infiintarea unor activitati unde vor putea participa exclusiv userii cu o anumita reputatie, aceasta implica inclusiv crearea unor subforumuri exclusiv pentru ei, unde vor avea parte de niste surprize, speram noi placute.
- votarea mesajelor respectivului user in cadrul "Mesajului Saptamanii"
- cu fotografiile si albumele se intampla identic
- in plus are ocazia sa participe si sa castige la concursurile organizate pe forum.
Cu toate acestea sunt dornic sa aflu si argumente pro infiintarea "userului lunii".
Prin urmare, pentru "meritele personale" cum ar fi: activitate forum, mesaje, fotografii etc. avem deja urmatoarele modalitati de evidentiere si rasplatire:
- cresterea reputatiei care implica si reduceri substantiale la pachetele turistice achizitionate prin agentia Adria Travel, cat si participarea exclusiva la anumite concursului, si avem in plan si infiintarea unor activitati unde vor putea participa exclusiv userii cu o anumita reputatie, aceasta implica inclusiv crearea unor subforumuri exclusiv pentru ei, unde vor avea parte de niste surprize, speram noi placute.
- votarea mesajelor respectivului user in cadrul "Mesajului Saptamanii"
- cu fotografiile si albumele se intampla identic
- in plus are ocazia sa participe si sa castige la concursurile organizate pe forum.
Cu toate acestea sunt dornic sa aflu si argumente pro infiintarea "userului lunii".
28-Jul-2009, 04:17 PM
Mai intai doresc sa-i multumesc lui Nicol pentru gandul bun
Adrian, eu m-am pronuntat cu ceva vreme in urma referitor la "happy user" si ai fost de acord
cu mentiunea ca aduc in discutie aceasta
fara nicio legatura cu propunerea lui Nicol, care ma viza direct, oricum criteriile specifice alegerii acelui "happy user" sunt mai distractive

Adrian, eu m-am pronuntat cu ceva vreme in urma referitor la "happy user" si ai fost de acord
cu mentiunea ca aduc in discutie aceasta
fara nicio legatura cu propunerea lui Nicol, care ma viza direct, oricum criteriile specifice alegerii acelui "happy user" sunt mai distractive
28-Jul-2009, 04:20 PM
Draga Adrian,
in primul rand NU au am propus infiintarea "happy user" sau a "userului lunii", ci altcineva.
Eu decat am propus-o pe Luxembourg luna asta ca meritand acest titlu, crezand ca s-a aprobat.
Despre faptul ca va fi ales pe afinitati pesonale, nu comment.
Dupa cum ati vazut toti, EU nu am procedat asa.
Si eu puteam sa-l rog pe STFP sa ma voteze, dar NU am facut-o niciodata, din fair-play.
Nu am nici macar un vot la nici o sectiune din partea lui, cu toate ca o puteam face chiar eu logandu-ma din contul lui.
Ca unii nu stiu ce-i ala fair-play, din pacate...iar no comment.
Cat despre votarea la Mesajul saptamanii sau Fotografia lunii, eu personal mi-am facut datoria pana acum: am votat saptamanal concurentii, chiar daca-mi sunt adversari si am propus fotografii la sectiunea lunara pt toate cele 3 pozitii.
Argumente pro-infiintarea acestui user nu am, personal consider ca ar trebui mai mult moderatorii decat concurentii sa faca aceste nominalizari pt a diminua comportamentul duplicitar al unora.
Duplicitar...na ca incep sa vorbesc precum PrimMinistrul Boc:-))
in primul rand NU au am propus infiintarea "happy user" sau a "userului lunii", ci altcineva.
Eu decat am propus-o pe Luxembourg luna asta ca meritand acest titlu, crezand ca s-a aprobat.
Despre faptul ca va fi ales pe afinitati pesonale, nu comment.
Dupa cum ati vazut toti, EU nu am procedat asa.
Si eu puteam sa-l rog pe STFP sa ma voteze, dar NU am facut-o niciodata, din fair-play.
Nu am nici macar un vot la nici o sectiune din partea lui, cu toate ca o puteam face chiar eu logandu-ma din contul lui.
Ca unii nu stiu ce-i ala fair-play, din pacate...iar no comment.
Cat despre votarea la Mesajul saptamanii sau Fotografia lunii, eu personal mi-am facut datoria pana acum: am votat saptamanal concurentii, chiar daca-mi sunt adversari si am propus fotografii la sectiunea lunara pt toate cele 3 pozitii.
Argumente pro-infiintarea acestui user nu am, personal consider ca ar trebui mai mult moderatorii decat concurentii sa faca aceste nominalizari pt a diminua comportamentul duplicitar al unora.
Duplicitar...na ca incep sa vorbesc precum PrimMinistrul Boc:-))
03-Aug-2009, 10:36 AM
(03-Aug-2009 09:50 AM)nicol Wrote: [ -> ]Adrian,
multumesc pt cele 2 puncte, dar eu cred ca si ceilalti de mai sus au dreptul la punctaj, pt ca pana acum asa s-a procedat, adica, s-au notat toate mesajele votate de concurenti.
Acum 2 sapt de ex, suntem 6 cu cate 1 punct si fiecare primise voturi de la ceilalti.
Credeam ca si acum se primesc puncte, cate voturi...
Draga Nicol,
Este adevarat ca au fost 5 concurenti cu cate 1 punct, dar e corect, pentru ca a fost egalitate.
In acest caz insa, nu avem egalitate, ci un mesaj a obtinut 2 puncte, iar restul de 6 cate 1 punct. Prin urmare, in urma votului liber exprimat
s-a obtinut un singur mesaj castigator.Asa este regula in momentul de fata, daca vreti sa o schimbam, asteptam propuneri si supunem la vot.
03-Aug-2009, 10:46 AM
Draga Adrian,
din cate au vazut toti, eu m-am contestat singura, si asta pt ca asa intelesesem eu Regulam.
Dar daca tu zici ca asa este, zic si eu ca tine, works for me, cum ar zice englezul.
Multumesc pt cele 2 puncte inca o data tuturor celor care m-au votat.
din cate au vazut toti, eu m-am contestat singura, si asta pt ca asa intelesesem eu Regulam.
Dar daca tu zici ca asa este, zic si eu ca tine, works for me, cum ar zice englezul.
Multumesc pt cele 2 puncte inca o data tuturor celor care m-au votat.
03-Aug-2009, 12:46 PM
cate probleme pentru nimic...feteleor. doar se stie ca Nicol SI cu Luxembourg posteaza cel mai mult si e meritul vostru. nu cred ca are cine sa va conteste..hehe
mie imi place sa citesc ce scrieti si e ok , o sa va votez cand trebuie
mie imi place sa citesc ce scrieti si e ok , o sa va votez cand trebuie

Pages: 1 2